SWEETBABY

Lær' babytegn hos SweetBaby

Om SweetBaby

Mit mål med at starte eget firma, SweetBaby, er at give forældre muligheden for at forstå deres babyer tidligere end sproget tillader, samt at give babyerne en mulighed for at kommunikere med deres forældre gennem babytegn, så deres behov og ønsker kan forstås af deres forældre/bedsteforældre og andre der omgås dem. Det giver en hverdag uden unødvendige frustationer.  De mange søde og skønne babyer,  har så meget at fortælle og de er vilde efter at kommunikere, og den mulighed får I som forældre, ved at bruge babytegn.

Lidt om mig:

Babysigning instruktør Katrine Lindbjerg PohjolaMit navn er Katrine Pohjola, jeg er gift med Mikkel og sammen har vi vores søn, Emil fra juli 2017. Inden jeg blev gravid, havde jeg hørt ganske lidt om babytegn og kunne kun ét tegn, nemlig tegnet for ‘færdig’.
Jeg så tilfældigt en reklame om babytegn hos BabySigning på facebook. Jeg tænkte med det samme, hvor er det bare vildt spændende og facinerende, det må jeg lære noget mere om.
Jeg startede på instruktøruddannelsen i forsommeren 2018, og følte hurtigt at det var det helt rigtige sted jeg var havnet. Der er så megen glæde, smil, grin, kærlighed og skønne sange, at man kun kan elske at arbejde med det. Det er så fantastisk at man kan lære at kommunikere med sin baby, inden baby lærer at mestre sproget.
Alle forældre kender situationen, hvor man sidder med sin baby, som sidder med armen frem og siger en meget insisterende lyd, men man kan ikke forstå hvad der bliver peget på. Man prøver, er det koppen med vand du vil have? Er du mere sulten? Ja, det er rigtigt, skat, det er vores hund. Men trods mange gode forsøg, holder baby ikke op med sin meget insisterende lyd, og når man har været hele hattehylden igennem med forslag, bliver man ofte noget frustreret over hvad det er den lille trold prøver at fortælle en.
Ved at bruge babytegn kan baby udtrykke sine ønsker og behov langt tidligere, og man kan undgå en masse frustrationer.

Hos SweetBaby tilbyder jeg:

  • Holdundervisning i babytegn og rytmik
  • Foredrag om babytegn til insitutioner/sundhedsfagligt personale/ mødregrupper mv.
  • privat undervisning til evt. en mødregruppe

katrine certificeret babysigning instruktør